...

marți, 26 februarie 2013

Calatorind, te regasesti pe tine insuti ! Calatorii in Locuri Sacre din Romania



Locurile sacre sunt locuri cu potential spiritual si se regasesc peste tot in lume. Indiferent ca vorbim despre munti, rauri, lacuri, izvoare, pesteri, formatiuni de piatra sau temple misterioase, toate aceste locuri sunt ferestre catre noi orizonturi in care constiinta noastra se largeste. Ele ne atrag intr-un fel sau altul, pe fiecare in mod diferit, in principal datorita energiei prezente acolo. In functie de gradul nostru de evolutie spirituala, aceste locuri au un mesaj aparte pentru noi.

Pamantul este un organism viu cu o constiinta si inteligenta proprie. Toate culturile lumii au inglobat aceasta credinta si mult timp ele au fost intr-o stransa comuniune cu acesta. Muntele este simbolul centrului lumii in care sacrul si profanul se impletesc armonios. Exista o dorinta umana intensa si permanenta de a atinge acest centru, datorita starilor de libertate, liniste interioara si respect pe care ti le ofera. Pe varful muntelui esti mai aproape de cer, esti deasupra lumii si o poti vedea in toata complexitatea si frumusetea ei. Mai sunt acele locuri a caror aparitie ramane inca un mister si atrage calatorul in permanenta. Exista de asemenea secrete ale unor locuri care astepta sa fie revelate la momentul potrivit.



Cine suntem?
Suntem pasionati de calatorii, dornici de cunoastere, iubim Romania autentica si oamenii ei valorosi. BONSI este o stare de spirit, este un mod de a calatori constient. Fiecare destinatie are o energie, o informatie utila in evolutia noastra personala. Bonsi Travel iti sugereaza sa privesti calatoriile dintr-o alta perspectiva. Descopera amprenta locurilor si mesajul pe care il au acestea pentru tine ! Incepe sa privesti calatoriile ca pe o modalitate de a-ti gasi echilibrul ! Locurile pe care le vizitezi pot fi ferestre catre noi orizonturi in care constiinta ta se largeste. Ne dorim ca Romania sa devina destinatia preferata a calatorilor de pretutindeni, locul de unde se intorc mereu asezati, transformati si intregi.

De ce sa calatoresti alaturi de noi?

  1. Pentru ca exista locuri cu incarcatura istorica, spirituala, tinuturi de legenda si mister,  care merita sa fie descoperite. O lume aproape de noi, insuficient cunoscuta si promovata, unde trecutul nu pare strain, unde te simti ,,acasa’’.
  2. Pentru ca vei intalni persoane avizate care stiu cel mai bine povestile, credintele, intamplarile din viata oamenilor locului de acum 2000 de ani si din prezent.
  3. Pentru ca in aceste calatorii vin oameni deosebiti, pasionati de cunoastere si dezvoltare personala ca si tine pe care merita sa ii cunosti....

La inceput de an 2013 iti  propunem 3 calatorii inedite in Romania :

1. Simfonie in ALB si VERDE in Regatul Primaverii, 28-31 martie 2013, Sarmizegetusa Regia - 10 hectare de ghiocei, 10 hectare de alb si verde, 10 hectare de covor sfant, toate exista acolo in Platoul Vartoapelor si merita vizitate pentru ca de acolo s-au nascut legendele intregului neam romanesc, de acolo curge izvorul vieţii... Nici aparatul de fotografiat, nici ochiul fiecaruia dintre noi si nici vorbele nu reusesc sa cuprinda adevarata dimensiune a locului. Este taramul tineretii fara batranete si a vietii fara de moarte. Cine nu vede acest loc pleaca un pic mai sarac. Asa ca, imbogateste-te din timp!  
Citeste mai mult aici 
 

2. Incursiune in Tara Luanei, Muntii Buzaului 19-21 aprilie 2013
Inclusi inca din cele mai vechi timpuri in geografia sacra a lumii, Muntii Buzaului sunt cunoscuti in primul rand pentru cea mai mare concentrare de locuinte rupestre, vestigii sacre ale trecutului. Denumit şi ,,Athosul Romanesc’’, este cel mai vechi centru monahal cunoscut din Carpati, urmand ca importanta dupa Dacia Pontica (Dobrogea), loc unde crestinismul se propaga inca de la primele sale zvacniri. Incursiunea in tainele Muntilor Buzaului este o incursiune in tainele spiritului.  
Citeste mai mult  aici




3. Pe urmele DACILOR in Muntii Orastiei, 23-26 mai 2013, Sarmizegetusa Regia
Dacii adevarati traiesc inca pe aceste meleaguri, iar tu poti sa ii intalnesti!
Bonsi Travel iti propune o intalnire cu istoria, cu radacinile, cu stramosii... o incursiune extraordinara in lumea dacilor de ieri si ....de azi. Aurul si spiritualitatea, bogatia si credinta, sunt lucrurile care ii faceau pe daci creatorii unei civilizatii rivale cu cea romana sau greaca. Aceste doua lucruri de pret au fost de fapt tinta cotropitorilor romani care erau stanjeniti de evolutia spirituala si economica a dacilor...
Citeste mai mult .aici



Te asteptam alaturi de noi!

Bonsi Travel
Calatorind, te regasesti pe tine insuti!
Proiect Romania-O Noua Perspectiva (Oameni, Locuri si Traditii)


Informatii si rezervari:
Telefon: 0732.601.254                        
Email:office@bonsiromania.ro

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu