...

joi, 3 ianuarie 2013

CONCERT EDUCATIV si INTERACTIV pentru elevi


CONCERT EDUCATIV și INTERACTIV 
pentru elevi

LUNI, 7 IANUARIE 2013, ora 18:30, București

ORGANIZATORI:
UNIVERSITATEA POPULARĂ „IOAN I DALLES” și
CENTRUL ALTERNATIV DE EDUCAŢIE PRIN MUZICĂ THEMIS
Partea I 
"CRĂIASA ZĂPEZILOR"
 POVESTE ILUSTRATĂ CU MUZICA  și  IMAGINI GRAFICE ORIGINALE

adaptare după HANS CHRISTIAN ANDERSEN
MUZICA DE ROBERT SCHUMANN ŞI GEORGE ENESCU


Interpretează:                 
CORNELIA ZAMBILĂ, vioară 
ANTA AGAVRILOAE, pian
Povesteşte:
                             

actriţa  MONICA MIHĂESCU
Proiecţii cu ilustraţii
create de ELENA RĂDOI,  artist plastic

Coordonator artistic:
CORNELIA ZAMBILĂ, compozitor



Povestea, adaptare după HANS CHRISTIAN ANDERSEN, este interesantă pentru cei care ştiu să viseze şi pentru cei care vor să afle cat de importantă este prietenia pentru a reuşi in cele mai dificile etape ale vieţii noastre. Muzica unor compozitori de renume ca GEORGE ENESCU si ROBERT SCHUMANN ne va ajuta să pătrundem in sufletele celor buni şi sinceri, ale celor mici care reuşesc să scape de neliniştea singurătăţii prin cultivarea prieteniei cu copii pe măsura lor.   Prin repertoriul muzical, calitatea imaginilor create special de un artist plastic si universalitatea mesajului, evenimentul este interesant şi pentru adulţi

 


Partea a II-a
ATELIER DE AUDIŢIE MUZICALĂ
pentru elevi
Momente muzicale interactive prezentate de elevi de la

Colegiul National de Muzică George ENESCU

Prin organizarea de concerte cu artişti elevi şi spectatori elevi, se creează pentru ambele categorii oportunitatea exercitiului artistic. Copiii care studiază muzica au ocazia de a cânta în faţa unui public real. Copiii din public vor dezvota deprinderi de a asculta muzică, atenţia lor fiind mai mare în cazul în care interpreţii sunt din aceeaşi generaţie.

Miniconcertul va fi insoţit de explicatii si dialog între narator, prof. Smaranda Ilea, interpreţi şi public. Prin carcterul de atelier interactiv, se va elimina complet bariera dintre scenă si sală. Cei care au fost la concertele noastre anterioare au constatat acest fapt.

Coordonator artistic : Prof. Smaranda Ilea

Doriţi să faceţi o bucurie copilului dvs? 
Veniţi  în 7 IANUARIE 2013, la ORA 18
:30
la sediul Universităţii Populare  « Ioan I Dalles », din Bd. Nicolae Bălcescu nr. 18, București.

REZERVĂRI
Tel: 0722.123.164
Email:
faunus.expert@yahoo.com

PREȚ :
10 lei/persoană




GALERIE FOTO EVENIMENT
Peste 250 de persoane au fost prezente luni, 07 ian 2013 la spectacolul CRAIASA ZAPEZILOR, la Universitatea Populara Ioan I Dalles din Bucuresti. 





  


DESPRE CENTRUL ALTERNATIV DE EDUCAŢIE PRIN MUZICĂ THEMIS / www.themisarte.ro

Centrul Muzical Themis oferã tuturor şansa de a se lansa într-o cãlãtorie a descoperirii: de sine, a celorlalţi, a lumii, ghidaţi de SUNET. Fie cã eşti copil, adolescent, om în toatã firea sau aflat la vârsta întelepciunii, muzician profesionist sau mare iubitor al muzicii, cã te intereseazã sau vrei doar sã îţi lãmureşti confuziile, aici gaseşti locul ideal.  Prin ateliere creative, cursuri inovatoare, cercuri de dezbatere, improvizaţie şi nu în ultimul rând concerte inedite, spectacole interactive.
Dacã ţi-a fost vreodatã teamã de “clasicismul” serilor de concert, Themis îţi oferã un spaţiu deschis creativitãţii tale, unde te vei simţi 100% în largul tău.  

Centrul Muzical Themis este un grup de tineri muzicieni şi artişti plastici care încã se încred în forţa artei de a face sã disparã abisul dintre oameni, în puterea sunetului de a ne transporta dincolo de ordinea umanului, în eficienţa creativitãţii pentru a reclãdi oameni şi societãţi puternice, bune şi drepte. 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu