...

marți, 27 noiembrie 2012

Traditii si obiceiuri românesti de Crăciun, 22-27 decembrie 2012, Pensiunea Ami 3*, Moeciu




‘’Fiecare loc de pe pământ are o poveste a lui, dar trebuie să tragi bine cu urechea ca s-o auzi si trebuie un gram de iubire ca s-o întelegi’’. Nicolae Iorga

Iarna asta îți propunem o călătorie inspirată de redescoperire a spiritului poporului român, a tradițiilor și obiceiurilor populare de CRĂCIUN. Toate aceste lucruri le vom afla de la dl. Ioan Praoveanu, Prof. Dr. în Istorie și Teoria Artei, Cercetător științific pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale, care ne va insoti pe parcursul sejurului nostru în zona Moeciu.

Pensiunea AMI 3*, MOECIU

Situata in Moeciu de Jos, intr-o zona linistita, Pensiunea Ami 3* ofera cazare in 9 camere duble cu baie proprie, proaspat amenajate la finalul anului 2011. Pensiunea Ami ofera conditii optime pentru a va petrece timpul liber si vacantele la munte, unde puteti sa va bucurati de multa natura, liniste si confort. Pensiunea beneficiaza de parcare foarte mare, foisor rustic cu masa si masa de ping-pong, gratar de piatra si spatiu de joaca pentru copii.

FACILITATI DE CAZARE: acces la bucatarie, ferma proprie, foisor in curte, frigider in unitate, gradina/curte , gratar/barbeque, internet wireless, livada , living, sala de conferinte, sala de mese, TV in living,loc amenajat de joaca , masa de ping-pong , parcare,
FACILITATI IN CAMERE: baie in camera, camera cu TV, camere cu balcon, incalzire centrala, internet in camera 






Evenimentul: Traditii si obiceiuri românesti de Crăciun, 22-27 decembrie 2012, Pensiunea Ami 3*, Moeciu face parte din proiectul  Romania - O Noua Perspectiva - Oameni, Locuri si Traditii, proiect de promovare a valorilor autentice romanesti, inițiat in anul 2010 de Bonsi Travel Romania.


Pentru informații și rezervări te rugăm să ne contactezi:
Telefon : 0732.601.254
Email: office@bonsiromania.ro
Web: www.bonsiromania.ro

B ucuria de a călători conștient!
O rientarea spre valorile autentice românești
N așterea unui nou concept, turismul conștient
S ervicii unice, diverse și accesibile
I nspirați de tainele și istoria României

BONSI TRAVEL ROMÂNIA
Călătorind, te regăsești pe tine însuți!



 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu