...

marți, 3 decembrie 2013

Spectacol ,,NU-I BAI...'' 100% Romanesc de ZIUA NATIONALA a ROMANIEI


Cu ocazia Zilei Naţionale a României, bucuresteni si turisti straini deopotriva au fost invitati sa participe la sarbatoarea muzicii clasice romanesti, un spectacol inedit sustinut de tinerii artisti de la Royal Art Muzzyk. Spectacolul ,,NU-I BAI...’’ a avut influente din folclorul românesc, unele arii, cântece şi dansuri fiind realizate în spiritul muzicii populare.

Spectacolul ,,NU-I BAI...’’ - 100% romanesc a fost organizat de Bonsi Business Group in parteneriat cu Royal Art Muzzyk, HQZ Antic, Asociatia Cele mai Frumoase Sate din Romania - AFSR si Hotel Ibis Gara de Nord Bucuresti. Prin proiectul ,,Romania O Noua Perspectiva’’, Bonsi Business Group promoveaza valorile autentice romanesti: Oameni, Locuri si Traditii, prin evenimente cultural-artistice si programe turistice tematice.

De Ziua Nationala a Romaniei, Hotelul Ibis Gara de Nord Bucuresti a devenit scena unor evenimente de promovare a României în rândul turiștilor români și străini. Incepand cu ora 18.30, iubitorii de muzica de orice varsta au fost asteptati la Spectacolul ,,NU-I BAI...’’ - 100% romanesc prezentat de artistii de la Royal Art Muzzyk.


 

Spectacolul a adus in centrul atentiei arii din opere si operete romanesti celebre: “O noapte furtunoasa” opera de Paul Constantinescu, “Ana Lugojana” opereta de Filaret Barbu, “Valurile Dunarii” opereta de George Grigoriu, “Lysistrata” si “Lasati-ma sa cant” operete de Gherase Dendrino. Liedurile si operele sunt pe texte de: Mihai Eminescu, I.L Caragiale, George Calinescu, George Toparceanu, Vasile Alexandri sau George Cosbuc.

Din partea Royal Art Muzzyk la realizarea acestui spectacol au contribuit:
 
  Ana-Maria Acunune, soprana
  Ioana Gheighis, mezzosoprana

Valentin Trandafir, tenor
DebutMaria Mirabela Popescu, soprana

Pregatire muzicala si acompaniament: Anta Agavriloae
Conceptul si regia: Claudia Deleanu

Iubitorii de muzica de toate varstele au fost asteptati pe 01 decembrie 2013 de la ora 18.30 la Hotel Ibis Gara de Nord din Bucuresti, Sala Enescu sa ii sustina pe artistii de la Royal Art Muzzyk in demersul lor de educare si popularizare a muzicii clasice romanesti.

Din dorinţa de a desfiinţa graniţele dintre public şi scenă, spectacolele Royal Art Muzzyk sunt concepute in mod special pentru spaţii neconvenţionale (hoteluri, muzee, galerii de arta), dar la fel de bine se pot desfăşura şi pe scene destinate artei spectacolului. Tinerii artisti doresc sa impartaseasca pasiunea lor pentru muzica iubitorilor de arta de pretutindeni. Sub atenta indrumare a Claudiei Deleanu (mezzosoprana, regizor si profesor de canto), echipa si-a dovedit maiestria si performanta, onorand cu succes fiecare provocare, spre incantarea totala a publicului.














Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu