...

vineri, 8 noiembrie 2013

Tu iti ajuti copilul sa descopere lumea prin sunete?



MARTI, 12 noiembrie 2013, ora 17.30
Biblioteca Metropolitana, Bucuresti

Specialisti in psihologie si muzica te invita la o discutie despre impactul artei asupra copilului tau.

Momente muzicale sustinute de
Royal Art Muzzyk: Anta Agavriloae, pian si Ana-Maria Acunune, soprana si Maria Zahiu, pian de la Ariodante



Vrei să afli cum se poate dezvolta armonios copilul tău prin intermediul artei?

Dana Toma, Iuliana Sgîrcitu, Ana Nicolescu și Irina-Gabriela Besciu sunt cele care ne vor da sfaturi pentru a ne educa copiii într-un mediu cât mai plăcut și propice evolutiei lor.

Dana Toma (Dasy) a adus în premieră în Romania, din Statele Unite ale Americii, programul Learn with Music. A absolvit Facultatea de Psihologie și Sociologie, 3 ani de canto și 4 ani la Institutul Teologic. În anul 2000, a plecat în America, unde a început lucrul cu compania The Music Class. Timp de 5 ani, a predat ore de pian după un concept inovator. A învățat mai intâi copiii să cânte după ureche, apoi le-a dat notele muzicale pentru a le învăța. Daisy intenționează să aducă acest program și în România.

În cadrul evenimentului, Daisy va spune, din experiența ei cu copiii și din studiile aprofundate, care sunt beneficiile pentru copii dacă îi expunem, de la câteva luni, la o limbă străină și mai ales, la muzică.

Iuliana Sgîrcitu (pianist) este recunoscută ca „Steluță a Parlamentului României”- titlu primit în 2002 datorită rezultatelor obtinute ca pianist. Iuliana desfășoară și activitatea de pedagog care a ajutat-o să descopere, să formeze și să șlefuiască într-un mod profesionist tinere talente. Simțind nevoia de un suflu nou în domeniu, Iuliana Sgîrcitu pune bazele Școlii de Artă „ArioDante”, unde a reușit să adune cei mai buni artiști tineri, alături de care să formeze o echipa dinamică, pasionată și dedicată activității școlii. În cadrul evenimentului, Iuliana va discuta despre impactul muzicii în dezvoltarea copiilor. 

Ana Nicolescu scrie pe blogul Mămica Urbană despre cum să creștem armonios împreună cu copiii noștri. A lucrat 13 ani în presă și a organizat evenimente corporate. De 2 ani este mama Măriucăi și de 3 luni, mama Iuliei. Ana ne va povesti ce efecte are muzica asupra Mariucăi, care merge la Learn with Music de la vârsta de 6 luni.

Irina-Gabriela Besciu este Managing Partner la agenția de turism Bonsi Travel, iar în 2010 a inițiat „România O Nouă Perspectivă’’- Oameni, Locuri și Traditii, un proiect de promovare a valorilor autentice românești. Proiectul urmărește creșterea unei tinere generații care va fi mai implicată în cunoașterea, păstrarea și valorificarea patrimoniului nostru național.

Irina va prezenta în cadrul evenimentului o carte care ar trebui să fie nelipsită din casa oricărui român... un „Abecedar cu Dictionar Etimologic'', o incursiune în tainele limbii române pentru copiii între 6 si 12 ani. Materialul este și pentru părinții sau cadrele didactice care doresc să îi sprijine pe cei mici să înțeleagă mai bine propria identitate națională ....doar se apropie Ziua Națională a României.

Evenimentul este organizat de Școala de Artă „ArioDante”, in parteneriat cu Biblioteca Metropolitana Bucuresti

Cei interesati sa ia parte la eveniment sunt rugati sa se inscrie prin acest Formular
 
Va asteptam!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu